ROUTEBESCHRIJVING

 

Route naar restaurant 3 Vrienden in Utrecht (WEGWERKZAAMHEDEN NIET INBEGREPEN)

 

Routebeschrijving Komend uit de richting Amsterdam (A2) :

 

Neem de afslag 'centrum' en volg de borden centrum.

Vervolgens de Vleutenseweg helemaal uitrijden en aan het eind bij de stoplichten links aanhouden richting Centrum.

Volg de borden 'P-centrum'/CS (rechts aanhouden)

Neem op het viaduct de eerstvolgende stoplichten links, richting het centrum (u ziet de Domtoren al) .

Volg de borden 'P-centrum' (u gaat nu een viaduct over) en vervolgens 'Parkeergarage Springweg' en parkeer uw auto in deze garage (4,25 euro per uur)

 

Neem in de garage de uitgang richting het centrum, loop onder de passage door. Ga over de brug meteen links, daarna de eerste rechts en u bent gearriveerd op het Wed.

 

Komend uit de richting Den Haag (A12) :

 

Bij knooppunt Ouderijn, neem afslag Nieuwegein / Houten.

Houdt links aan, afslag 17 richting Kanaleneiland.

Ga onderaan bij de stoplichten linksaf, volg de weg en ga bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf.

Ga bij de 2e stoplichten links (nog voor de brug!)

Rijdt deze straat (Jutfaseweg) helemaal uit en ga aan het eind bij de stoplichten naar links en vervolgens bij de stoplichten rechts onder het spoor door.

Neem de 2e stoplichten links en vervolg uw weg. U rijdt nu langs de Singel (water aan uw rechterhand)

Rijdt rechtdoor en houdt na de 3e stoplichten rechts aan en ga bovenlangs het viaduct richting 'De Mariaplaats'/ 'Parkeergarage Springweg'. Parkeer uw auto in deze garage.

 

Neem in de garage de uitgang richting het centrum en loop onder de passage door.Ga na de brug meteen links, daarna de eerste rechts en u bent gearriveerd op het Wed.

 

Lopend vanaf het Centraal Station

 

Komend vanuit de stationshal loopt u richting het centrum. U kunt het beste via de kant van de stadsbussen de stationshal verlaten. Loop dus niet door Hoog Catharijne!! (het overdekte winkelcentrum)  Na de (rol)trappen steekt u vervolgens links de busbaan over en loopt u rechts om het gebouw voor u heen. Zodra u het stationsterrein verlaat ziet u meteen recht voor u de Domtoren (kerktoren) boven alles uitsteken. Loop hier in een rechte lijn naartoe. U loopt na het kruispunt langs het Conservatorium (aan uw rechterhand): hierna houdt u rechts aan en neemt u vervolgens de eerste straat links. Dit is de Zadelstraat. Loop vervolgens rechtdoor richting de Dom. Vlak voordat u de Dom bereikt, komt u een bruggetje tegen welke de Oudegracht (het kanaal) kruist. Ga meteen na dit bruggetje rechts en meteen de eerste straat links. U bent gearriveerd op het Wed.