OVER ONS

 

Restaurant 3 Vrienden bevindt zich op 't Wed in het hartje van Utrecht. Het is de ideale plek om na een gezellig dagje winkelen tot rust te komen. Mede door de centrale ligging van het restaurant is het prima te combineren met theater/film. Bij restaurant 3 Vrienden kunt u genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle en ongedwongen omgeving.


Een uniek concept

De 3 Vrienden hanteert een unieke prijsstelling (alle gerechten kosten 8,50 euro, 10,50 euro of 12,50 euro). De grote verscheidenheid aan gerechten zorgt ervoor dat u culinair veel kanten uit kunt! Houd u van vis, vlees, salades of vegetarisch; er is voor ieder een ruime keus aan heerlijke gerechten. Even snel een heerlijk hapje voor de film of voorstelling of juist uitgebreid tafelen met meerdere gangen? Bij de 3 Vrienden bent u aan het goede adres! 


Verrassende keuken

Alle gerechten zijn ongeveer op het formaat van een voorgerecht en worden per gang geserveerd. Hierdoor kunt  u uw eigen menu samenstellen; dit mag u uiteraard zo groot maken als u zelf wilt. De meeste gasten kiezen voor 2 gerechten per persoon, maar meer of minder mag natuurlijk ook!


De wijnkaart

De wijnkaart is uiteenlopend en vriendelijk geprijsd. Wij schenken altijd meerdere wijnen per glas. Check de wijnkaart voor uitgebreidere informatie.

 

Wij nodigen u graag uit voor een lekker culinair uitje in het hartje van Utrecht!